SCHUTTINGBOUW

info@schuttingbouw-hulst.nl

+31 (0)6 22 18 09 32

info@schuttingbouw-hulst.nl

+31 (0)6 22 18 09 32

SCHUTTINGBOUW

Schuttingbouw Hulst is gespecialiseerd in het plaatsen van hout-beton schuttingen en poorten. Ons ervaren team werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten zodat u zeker kunt zijn van een professionele afwerking.

Grenen geïmpregneerd

Het grenenhout heeft een lichte, soms geelachtige, kleur. Het hout heeft een duurzaamheidsklasse van 3-4. Dat is wel een klasse hoger dan vurenhout. Dit komt doordat Grenenhout meer hars bevat in het kernhout. Grenen laat zich goed impregneren tot in de kern van het hout. Het impregneren van het hout verbeterd de levensduur van het hout.

Douglas hout

Douglashout komt van de Douglasspar, groeit in Europa en heeft een levensduur van 10-15 jaar. Douglas valt in duurzaamheidsklasse hout 3. Dit houdt in dat het een goede en duurzame houtsoort is. Het kernhout van Douglas hout heeft veelal een lichte geelrode (oranje) kleur, welke onder invloed van licht en lucht op den duur zal verkleuren tot oranjebruin. De kleur geeft Douglas hout een warme uitstraling.

Hard hout

Hardhout wordt voornamelijk buiten gebruikt omdat het heel sterk is en lang goed blijft.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze beloftes

Op maat gemaakt

Wij komen vooraf opmeten en zorgen dat alles op maat geplaatst wordt.

Eerlijke prijs

Wij werken met betrouwbare producten aan een eerlijke prijs.

Betrouwbaar geplaatst

U bent gegarandeerd van een vakkundige plaatsing.

Ons werk.

Wij hebben een groot aantal projecten opgeleverd. Om een indruk te krijgen in wat wij voor u kunnen betekenen raden wij u aan om een kijkje te nemen in de gallerij of op de dienstenpagina.

BEKIJK ONZE GALERIJ
BEKIJK ONZE DIENSTEN